22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Shane shined again (vid)

Η εντυπωσιακή Εφές παρέμεινε στην κορυφή της Ευρωλίγκας διευρύνοντας το σερί της σε 9-2, με το 104-75 επί της Μπάγερν να είναι η πέμπτη συνεχόμενη νίκη της. Οι Γερμανοί έχουν πλέον 4-7, αλλά είχαν τουλάχιστον την... ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το εξωπραγματικό μπασκετικό σόου του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος έσπασε τα κοντέρ και πρόσφερε μια ανεπανάληπτη παράσταση, φτάνοντας σε ρεκόρ καριέρας με 49 πόντους.

Το σόου του αξεπέραστου Σέιν Λάρκιν άρχισε από νωρίς και δεν σταμάτησε σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε 25 πόντους με 6/7 τρίποντα(!) από τα 9/14 της Εφές και η ομάδα του δεν θα μπορούσε να μην είναι αφεντικό του αγώνα, με το 30-22 του δεκαλέπτου να μετατρέπεται στο 57-40 του ημιχρόνου.

Μια υποψία... θράσους της Μπάγερν που μείωσε σε 59-50 στο 23' "θύμωσε" τον Λάρκιν ο οποίος σκόραρε 11 πόντους στην σειρά, ξανάδωσε αέρα στην Εφές που έκλεισε το δεκάλεπτο με 76-58 και πλέον το ενδιαφέρον είχε περιοριστεί μόνο στο πού θα σταματούσε το κοντέρ του χαρισματικού Αμερικανού σκόρερ.

ΥΠΟΚΛΙΣΗ: Είναι ο άνθρωπος που πήρε μια "άχρωμη" ομάδα και την έκανε πρωταγωνίστρια. Η Εφές στα χέρια του Σέιν Λάρκιν έχει γίνει ισχυρή δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ο Αμερικανός σταρ αναγκάζει όλους τους αντιπάλους να υποκλίνονται στο μπασκετικό του μεγαλείο και προσφέρει απολαυστικές μπασκετικές παραστάσεις.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Πόντοι, 49. Τρίποντα, 10/12. Δίποντα 5/7. Βολές 9/10. Σέιν Λάρκιν. Ετσι απλά, δημιουργήθηκε το απόλυτο ρεκόρ σκοραρίσματος σε έναν αγώνα στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ