25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Α2 Ανδρών : Για το απόλυτο ο Χ.Τρικούπης, δύσκολη έξοδος για Διαγόρα

Τα συνεχόμενα του παιχνίδια, και δε εντός έδρας, ολοκληρώνει σήμερα (23/11) ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος φιλοξενεί στο Μεσολόγγι το Ψυχικό, θέλοντας να φτάσει στο 8-0, και να παραμείνει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου αναμένεται να εμφανιστεί πλήρες, με τον Έλληνα τεχνικό να ανησυχεί για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, έχοντας απέναντι του μια από τις πλέον έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Δύσκολη έξοδο για τον Διαγόρα, ο οποίος καλείται να πράξει ότι και στο Κύπελλο Ελλάδας, και να κερδίσει στην Ελευθερούπολη στην έδρα της Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου προέρχεται και από μεσοβδόμαδο παιχνίδι, και το σπουδαίο διπλό στο κλειστό του Υμηττού με τον Αμύντα.

Ο Απόλλων ελπίζει να έχει τον Σκλήβα στις τάξεις του, φιλοξενώντας το Αγρίνιο, το οποίο μετά το αρχικό 4-0, κινδυνεύει να μετρήσει ανάποδα, και να φτάσει στο 0/4, ενώ η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία αν δεν είχε το -6 θα βρισκόταν στην δεύτερη θέση, φιλοξενεί στο βοηθητικό του ΣΕΦ τον Κόροιβο,  ο οποίος μετά την ανακοίνωση του «χρυσού» χορηγού της ομάδας «Μνημείο των Αθανάτων», βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση, ενώ αγωνιστικά προέρχεται από μια ακόμη εντός έδρας ήττα.

Σπουδαίο παιχνίδι στη Βέροια, που μπαίνει στα πρέπει για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να δώσουν αξία στο διπλό που πέτυχαν στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο το Ανατόλια, φιλοξενώντας το Παγκράτι, το οποίο ουσιαστικά αγωνίζεται μόνιμα εκτός έδρας, και ψάχνει το πρώτο του διπλό του διπλό στο πρωτάθλημα ώστε να αρχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά. Αθηναϊκό ντέρμπι στο κλειστό του Στρέφη, με τον Τρίτωνα να αναζητάει την τρίτη του εντός έδρας επιτυχία, υποδεχόμενη την Δάφνη Δαφνίου, ο οποία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Και ου δυο αναμετρήσεις σημάδεψαν το περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όπου ουσιαστικά και οι 4 ομάδες κέρδισαν την άνοδο τους.

Ο Αμύντας δεν έχει νιώσει ακόμη τη χαρά της νίκης στο κλειστό της «Πυρκάλ», και έτσι υποδέχεται την Καρδίτσα σε ένα κομβικό παιχνίδι για αυτόν, ενώ οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους δεν δείχνουν να έχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις μακριά από την Καρδίτσα. Τέλος, ο Οίακας φιλοξενεί στο Ναύπλιο το Ανατόλια, με τις δυο ομάδες να θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη, έχοντας μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με τις αρχικές τους φιλοδοξίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής :

Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Ανατόλια Θεονάς-Ζακεστίδης-Πλιάκας (Μαυραντζάς)

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Καρδίτσα Μαλαμάς-Νάστος-Χριστινάκης (Μουζάκης Στ.)

Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Αγρίνιο Κάρδαρης-Μηλαπίδης-Τηγάνης (Θεοδοσόπουλος)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Διαγόρας Δρ. Πιτσίλκας-Καλογερόπουλος Λ.-Θεοδώρου (Μπρίγκος)

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Κόροιβος Κατραχούρας-Δόλγυρας-Τσιμπούρης (Ντίνος)

Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέροιας-Παγκράτι Ζαχαρής-Τσιρτσιμάλης-Κοϊμτζόγλου (Μελανίδης)

Μεσολογγίου 17.00 Χαρίλαος Τρικούπης-Ψυχικό Παντελίδης-Κωνσταντινίδου-Μαρινάκης (Πατσαντζόπουλος)

Στρέφη 17.00 Τρίτων-Δάφνη Δαφνίου Τσώνος-Θεοδωρόπουλος-Καλογερόπουλος Φ. (Άκελ)

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

1.Χαρίλαος Τρικούπης (7-0) 14
———————————————
2.Διαγόρας Δρυοπιδέων (6-1) 13
3.Αγρίνιο (4-3) 11
4.Καρδίτσα (4-3) 11
5.Ψυχικό (4-3) 11
———————————————
6.Απόλλωνας Πατρών (4-3) 11
7.Κόροιβος Αμαλιάδας (3-4) 10
8.Φίλιππος Βέροιας (3-4) 10
9.Ελευθερούπολη (3-4) 10
10.Δάφνη Δαφνίου (3-4) 10
———————————————
11.Ανατόλια (2-5) 9
12.Παγκράτι (2-5) 9
13.Τρίτωνας (2-5) 9
14.Οίακας Ναυπλίου* (2-4) 8
———————————————
15.Αμύντας (1-6) 8
16.Ολυμπιακός*/* (5-1) 5

*Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

*Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ