23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίτροβιτς: “Απίστευτο που θα αντιμετωπίσω τον Ομπράντοβιτς!”

Η Φενέρμπαχτσε δεν είναι τα καλύτερά της, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επίσης, οι αντιδράσεις του στα τάιμ άουτ της ομάδας γίνονται viral, αλλά ο σεβασμός που αισθάνονται οι άλλοι γι' αυτόν προπονητές και παίκτες παραμένει ο ίδιος και φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ντζβέντζαν Μίτροβιτς, προπονητή της Βιλερμπάν, ενόψει της αναμέτρησης με την τούρκικη ομάδα απόψε. Αυτό στο οποίο πρώτο αναφέρθηκε λέει πολλά.

"Για πρώτη φορά στην ζωή μου θα αντιμετωπίσω τον κόσουτς Ομπράντοβιτς και είναι μεγάλη τιμή για μένα, γιατί είναι ένα από τα ινδάλματά μου, ο μέντοράς μου. Ειλικρινά και απλά το γεγονός ότι συζητάμε και μόνο για την πιθανότητα να νικήσουμε τη Φενέρμπαχτσε είναι απίστευτο για μένα. Δύο μήνες νωρίτερα ούτε που θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Δεν έχουν δείξει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά εγώ συγκεντρώνομαι στη δική μου ομάδα".

Και ο Γάλλος γκαρντ, Αντουάν Ντιό, όμως, από εκεί ξεκίνησε τα όσα είχε να πει: "Δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εξακολουθεί να είναι η Φενέρμπαχτσε. Και ο κόουτς Ομπράντοβιτς εξακολουθεί να είναι ο κόουτς Ομπράντοβιτς. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνει η Φενέρ, αλλά εμείς όμως. Με την Έφες παίξαμε καλά επιθετικά, αλλά όχι αμυντικά και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ