26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σημάδια… ζωής η Φενέρ, δύσκολα την Μπάγερν

Τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών έβαλε η Φενέρμπαχτσε η οποία νίκησε εντός έδρας την Μπάγερν Μονάχου με 90-82 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πλέον ρεκόρ 2-5 και θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ οι Βαυαροί έπεσαν στο 3-4, χάνοντας για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, καθώς είχε διασυρθεί πριν μία εβδομάδα στην έδρα της Μπασκόνια.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είχε σημαντικές απουσίες, λόγω των τραυματισμών σημαντικών παικτών όπως ο Νιχάντ Ντζέντοβιτς, ο Μπρέι και ο Χούστις, κατόρθωσε όχι μόνο να φανεί ανταγωνιστική, αλλά και να αγχώσει τους γηπεδούχους.

Μέχρι το 30' οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο σκορ και μάλιστα η Μπάγερν είχε προβάδισμα ενός πόντου (61-62) στο φινάλε της τρίτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι όμως σοβαρεύτηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και «σφίγγοντας» την άμυνά τους, σε συνδυασμό με τις σωστές επιθετικές επιλογές ξέφυγαν με διαφορά έντεκα πόντων για πρώτη φορά στο 36', μετά από τρίποντο του Μελί Μαχμούτογλου. Όλα είχαν κριθεί και η κόρνα της λήξης βρήκε νικήτρια τη Φενέρ με 90-82.

Η ΤΕΤΡΑΔΑ: Σε τέσσερις παίκτες στηρίχτηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς ήταν ο κορυφαίος όλων με 19 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Μαχμούτογλου (14π.), Ντε Κολό (12π.) και Σλούκας (11π.). Για τους ηττημένους, ο Γκρεγκ Μονρό ηγήθηκε με 17 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι γηπεδούχοι ήταν σπουδαίοι σε βολές (14/15), δίποντα (19/29) αλλά και τρίποντα (12/23) και γι' αυτό το λόγο επέστρεψε στις επιτυχίες. Στα ριμπάουντ οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν κατά κράτος (18-28), ενώ η Φενέρ είχε και καλή αναλογία στις ασίστ με 24, κάνοντας μόλις 9 λάθη.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ