21.5 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκούντες: “Αξίζει να βρίσκεται στη επόμενη φάση ο Προμηθέας”

O Γκάι Γκούντες, προπονητής της Μακάμπι Ρισόν, παρά την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση έδωσε συγχαρητήρια στους Αχαιούς για τους οποίους είχε να πει τα καλύτερα, όπως και για τη χώρα μας.

"Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Ήταν καλύτερος στο τέλος και πήρε τις σωστές αποφάσεις. Ξέραμε πως είναι καλή ομάδα στο σουτ και δεν μπορείς να αφήνεις κανένα παίκτη ελεύθερο. Όταν αφήνεις κάποιο παίκτη ελεύθερο το πιθανότερο να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε λιγότερα λάθη, βάλαμε σουτ και πλησιάσαμε. Εκεί ο Προμηθέας έκανε αυτά που έπρεπε στο τέλος και πήρε τη νίκη. Είχαμε μόνο δύο ψηλούς στη διάθεσή μας, καθώς προσπαθούμε λίγο να μοιράσουμε το χρόνο ανάμεσα στις δύο διοργανώσεις. Η καλύτερη ομάδα νίκησε απόψε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Προμηθέα και να πω πως πραγματικά χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στην Ελλάδα, απολαύσαμε την παραμονή μας εδώ".

Ο Γκούντες ρωτήθηκε για τον Προμηθέα και τον τρόπο που παίζει για να απαντήσει: "Τους είδα και χθες για λίγο όταν οι ομάδες διαδέχθηκαν η μία την άλλη στην προπόνηση. Είδα τον κόουτς και μιλήσαμε. Κάνει πραγματικά πολύ  καλή δουλειά. Ως προπονητής βλέποντας τον Προμηθέα να παίζει έτσι, με καλές συνεργασίες, να γυρίζει την μπάλα, να έχει υπομονή, να δουλεύει ομαδικά είναι κάτι που μου αρέσει. Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι στην επόμενη φάση του EuroCup".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ