24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Βάφτηκε» μπλέ το θρίλερ δια χειρός Τζάκσον και Αγκμπελέσε

Διπλή παράταση στην αγωνία και δύσκολη νίκη με 87-85 για τον Κολοσσό Ρόδου δια χειρός Τζάκσον και Αγκμπελέσε, κόντρα στον Άρη, μέσα στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League,σε ένα ματς που έμοιαζε ατέρμονο. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν εξ'αρχής δυναμικά, διεκδικώντας κάθε φάση. Ο Άρης ξεκίνησε με ένα 8-2, όμως δέχτηκε ένα σερί 12-0 από τον Κολοσσό που διαμόρφωσε το 8-14. Οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και πήραν βραχεία κεφαλή με 19-18.

Στη δεύτερη περίοδο υπήρχε μία διάχυτη νευρικότητα και αστοχία και στα δύο "στρατόπεδα", ωστόσο η ανάπαυλα βρήκε τους Ροδίτες σε θέση οδηγού με 36-29.

Tο Β' ημίχρονο ξεκίνησε με 4 διαδοχικούς πόντους, ένα αντιαθλητικό φάουλ και μία ασίστ του Ντραγκίσεβιτς. Oι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη άντεξαν στους κραδασμούς και τις πιέσεις του Άρη και μπήκαν στην τελευταία περίοδο προηγούμενοι με 50-49.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου, έτρεξαν με τη σειρά τους ένα σερί 8-0, διαμορφώνοντας το 57-50. Ο Κολοσσός δεν είχε σκοπό να παραιτηθεί και εν τέλει το ματς πήγε στην παράταση μετά το 71-71. 

Μία παράταση δεν ήταν αρκετή, αφού είχαμε εκ νέου ισοπαλία στο 77-77 και χρειάστηκε δεύτερο επιπλέον πεντάλεπτο, ένα καθοριστικό σουτ  3 πόντων από τον Τζάκσον και μια αποφασιστική τάπα του Αγκμπελέσε, για να πάρει εν τέλει τη νίκη ο Κολοσσός με 87-85. Ιδιαίτερα σημαντική και η συμβολή του Μπρέζελτον με κάποια μεγάλα σουτ στον έξτρα χρόνο. 

Ο ΔΙΠΛΟΣ: Double-double πέτυχε ο Τζέιλιν Μόρρις με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου τον Άρη στο φινάλε του παιχνιδιού. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το προβάδισμα άλλαξε χέρια αρκετές φορές, παρόλα αυτά καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 7 πόντων. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ