19.1 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Τα’ βάλε με τον Μίτσιτς και αποχώρησε ο Αταμάν! (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν δεν πήρε και πολύ καλά την ήττα, ούτε και την παρουσία του Βασίλιε Μίτσιτς όπως φάνηκε από την αντίδρασή του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της δική τους Αναντόλου Έφες με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Τούρκος προπονητής άρχισε να αναλύει το παιχνίδι, αλλά κάποια στιγμή στάθηκε στην παρουσία του Μίτσιτς. Όταν ρωτήθηκε γιατί στέκεται στον συγκεκριμένο παίκτη, δεν περίμενε καν να ολοκληρωθεί η μετάφραση, σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να δει αν υπήρχε άλλη ερώτηση.

"Ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν πολύ αυτή τη νίκη. Ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί νικήσαμε πριν από δύο ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και είχαμε τέσσερα θετικά αποτελέσματα. Κάποιοι παίκτες κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μου, αλλά είναι απαράδεκτο κάποιοι άλλοι να μην έχουν την ίδια μαχητικότητα. Αυτό δεν είναι σεβασμός προς τους φίλους και συμπαίκτες τους, που ήταν στο παρκέ και πάλευαν.

Σουτάραμε με πολύ άσχημα ποσοστά από την περιφέρεια (με 6/30), με τον Κρούνοσλαβ Σιμόν και τον Βασίλιε Μίτσιτς να έχουν 1/15 στα τρίποντα, ενώ ο πόιντ γκαρντ μας έκανε επτά λάθη. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δύο μέρες πριν ήταν ο MVP του αγώνα μας κι απόψε έκανε εφτά λάθη και είχε 0/6 τρίποντα, αυτό δεν είναι επαγγελματικό. Φυσικά είμαστε στην αρχή της διοργάνωσης και πολλά αλλάζουν. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαίο παιχνίδι, ειδικά ο Ταϊρίς Ράις και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που ήταν εξαιρετικοί».

Σε εκείνο το σημείο ρωτήθηκε για τον λόγο που άσκησε δημόσια κριτική στον Μίτσιτς, απάντησε πως «αυτή είναι η συνέντευξη Τύπου και αυτή είναι η άποψή μου». Ήταν η στιγμή που για τον Αταμάν η διαδικασία απλά τελείωσε.

 

Δείτε το στιγμιότυπο στο 3'48'':



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ