24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Παντελάκης: “Έχουμε πολλές αθλήτριες σε φοβερή κατάσταση”

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιώργος Παντελάκης, θέλησε στις δηλώσεις του να τονίσει περισσότερο το κακό πρώτο οκτάλεπτο του Ολυμπιακού, προφανώς για να διατηρήσει τους τόνους χαμηλά μετά από μια τόσο ευρεία νίκη:

«Στα πρώτα οχτώ λεπτά του παιχνιδιού δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ήταν εντελώς λάθος η προσέγγιση του αγώνα, αλλάξαμε την ενέργειά μας κυρίως στην άμυνα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ, που είναι κάτι σημαντικό για ένα τέτοιο παιχνίδι. Tρέξαμε και η ομάδα επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Έχουμε πολλές αθλήτριες σε φοβερή κατάσταση και αυτό δείξαμε και σήμερα που σκόραραν όλες και είχαμε και 5 διψήφιες. Από εκεί και πέρα, κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα τα Χανιά, που είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος το οποίο θέλουμε, και μετά βήμα βήμα στο Eurocup να δείχνουμε τις ικανότητές μας και η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Τσεγκλέντι.

Η Μπασάρα Γκρέιβς είπε από την μεριά της: «Θεωρώ ότι κάναμε γενικά πολύ καλή δουλειά στο παρκέ και αν και ξεκινήσαμε κάπως νωχελικά, παίξαμε όπως πρέπει και σαν ομάδα. Χάρηκα πολύ με την εμφάνισή μας και τη νίκη. Συνεχίσαμε από την αρχή μέχρι το τέλος να είμαστε στην επιθεση, δεν αφήσαμε τίποτα πίσω στην τύχη του και μείναμε 100% στο πλάνο του προπονητή μας»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ