19.1 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Παπαπέτρου: “Χρειαζόμαστε τη νίκη με την Αναντόλου Έφες”

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από τη Μόσχα και τον αγώνα με την Χίμκι και πρέπει άμεσα να στρέψει το ενδιαφέρον του στην αυριανή (31/10, 21.00) του αναμέτρηση με την Αναντόλου Έφες στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αφού η εβδομάδα που διανύουμε ήταν "διπλή".

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, μιλώντας στο σάιτ της Ευρωλίγκας για τον αγώνα τόνισε: "Η Εφές είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ξεκάθαρους ρόλους. Παίζει δυνατά και ο βασικός της κορμός αποτελείται από καλούς και δημιουργικούς παίκτες,οι οποίοι έχουν παραμείνει στην ομάδα, κάνει που της δίνει και ομοιογένεια".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε και στην ξεκούραση, καθώς το ταξίδι στη Μόσχα δεν είναι πάντα εύκολο: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα. Πρώτο μας μέλημα ήταν και να ξεκουραστούμε, όσο είναι δυνατόν, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια. Θα πρέπει να βρούμε την ενέργεια εκείνη που απαιτείται ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του σημαντικού αγώνα απέναντι στην Αναντόλου Εφές. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η βοήθειά του είναι πάντοτε σημαντική για εμάς".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ