24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Έτοιμος για την Τσεγκλέντ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αφήνει για λίγο την Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Α1 για να στρέψει ξανά την προσοχή του στην Ευρώπη και το EuroCup. Αύριο (30/10, 18.30, Cosmote Sport4HD) θα υποδεχθεί την Τσεγκλέντ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης και με στόχο τη δεύτερη νίκη, μετά από αυτή  της πρεμιέρας επί της Ναμίρ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε σήμερα στο ΣΕΦ με μοναδική απούσα τη Βασιλική Λούκα, η οποία συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις. Κανονικά προπονήθηκε η Άννα Σπυριδοπούλου και θα αγωνιστεί αύριο. Δίπλα της στην αποστολή θα βρίσκονται οι Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε για το παιχνίδι: «Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί προερχόμαστε από την ήττα στην έδρα της Βαλένθια. Εννοείται πως το έχουμε αφήσει στην άκρη το παιχνίδι αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτές τις μέρες έχουμε εστιάσει στο πως θα σταματήσουμε στα ατού της αυριανής αντιπάλου μας. Δουλέψαμε καλά και θέλουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας να παλέψουμε για την δεύτερή μας νίκη στο Eurocup. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αποστολή μας είναι να το κάνουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα είμαστε ικανοποιημένοι που βλέπουμε την Άννα Σπυριοδοπούλου να επιστρέφει στο ροτέισόν μας και θα μας δώσει λύσεις σε πολλά σημεία του παιχνιδιού μας».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε για το παιχνίδι: «Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αν όμως από την πλευρά μας κάνουμε όσα μας ζητήσει το τεχνικό επιτελείο, είμαι σίγουρη ότι θα πάρουμε ό,τι μας ανήκει. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μία ακόμα νίκη στο Eurocup».

Αναφορικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε:

"Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την VBW CEKK Cegled θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ