25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε γνώριμα λημέρα ο Μπόγρης (vids)

Αν κάποιος νιώσει σαν στο... σπίτι του αύριο (30/10) στον αγώνα του Προμηθέα Πάτρας με την ΜόραΜπανκ Ανδόρρα για το EuroCup είναι ο Γιώργος Μπόγρης. Ο Έλληνας σέντερ είχε περάσει την πρώτη του εκτός συνόρων χρονιά στην ομάδα, που έγινε ο προθάλαμος για την τριετία του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

 

Ο Μπόγρης αγωνίστηκε στη ΜόραΜπανκ Ανδόρρα την σεζόν 2014-15 "εξαργυρώνοντας" την πολύ καλή σεζόν του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στην Ανδόρρα έκανε κάποια εξαιρετικά παιχνίδια-όπως αυτά απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα- τα οποία τον οδήγησαν στην Μπιλμπάο, από όπου μετακόμισε στην Ιμπεροστάρ Τενερίφη για να προσθέσει στο βιογραφικό του την καλύτερη συνολικά σεζόν (μέχρι σήμερα) στην καριέρα του την περίοδο 2016-17.

O ίδιος δεν έχει ξεχάσει τη θητεία του στη ΜόραΜπανκ Ανδόρρα, ούτε τι σήμαινε η μεταγραφή αυτή για τον ίδιο και το έδειξε και με ένα post του στο instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Στον δρόμο για Ανδόρρα σήμερα. Ιδιαίτερο ματς για μένα γιατί επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια! Επιστρέφω στην ομάδα που μου άνοιξε την πόρτα του καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης και στο μέρος που με βοήθησε όσο τίποτα να μάθω ποιος είμαι και που παω. Ανυπομονώ για ένα εξαιρετικό ματς και για να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα του poliesportiu d’Andorra. Hasta pronto andorranos ?? #doubleLisback #lavidaesparavivirla #noparaexplicarla

A post shared by Georgios Bogris (@bogrinho) on

Φτάνοντας στην Ανδόρρα θα συναντήσει αρκετούς παλιούς γνώριμους από τη διοίκηση και το επιτελείο, όχι όμως και τον ίδιο προπονητή, καθώς στο τιμόνι δεν βρίσκεται ο Ζοάν Πενιαρόγια, αλλά ο Ίμπον Ναβάρο. Θα βρει απέναντί του όμως στο παρκέ τον Κλέβιν Χάνα και τον Ντέγιαν Τοντόροβιτς, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στην Μπιλμπάο (2015-16).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ