26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Έντονες διαμαρτυρίες Πανερυθραϊκού για Τσώνο (vid)

Ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε στην Βούλα από τον Πρωτέα με 87-85 στην παράταση, αλλά η τελευταία φάση της κανονικής περιόδου ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες.

Συγκεκριμένα, και όπως θα δείτε και σε video, αλλά και μετά από σχετική ανακοίνωση, διαμαρτύρονται για την απόφαση του διαιτητή Τσώνου να καταλογίσει φάουλ στα 3 δέκατα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, και με το σκορ στο 76-75, υπέρ του Πετς. Όπως φαίνεται και από την εικόνα μετά από ένα άστοχο σουτ, καταλογίζεται φάουλ του Ντουζίδη πάνω στον αθλητή του Πρωτέα, ο οποίος με 1/2 βολές στέλνει το παιχνίδι στην παράταση.

Για τη συγκεκριμένη φάση οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας, μιλώντας για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : «Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ – Τμήμα Μπάσκετ διαμαρτύρεται εντόνως για τη διαιτησία του κ. Τσώνου, ο οποίος 0,3΄΄ πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης Πρωτέας Βούλας-Πανερυθραϊκός «ανακάλυψε» φάουλ του παίκτη μας Ντουζίδη πάνω στον παίκτη του Πρωτέα Βούλας Πετς, στέλνοντας τον τελευταίο στις βολές και στερώντας μας την δυνατότητα να κατακτήσουμε τη νίκη.

Ο Πανερυθραϊκός θα δώσει το παρών στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕΔ, όπου και θα κάνει παράσταση διαμαρτυρίας, παραθέτοντας το σχετικό βίντεο στα αρμόδια όργανα».

Δείτε το video :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ