24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Χωρίς άγχος στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για το… βήμα παραπάνω εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup Γυναικών δοκιμάζεται στη Βαλένθια.

Οι «ερυθρόλευκες» γνωρίζουν τη δυσκολία της αποστολής τους στο «Pabellon Municipal Fuente De San Luis», αλλά θα παραταχθούν χωρίς άγχος, με στόχο να διπλασιάσουν τις νίκες τους στον όμιλό τους μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα τους απέναντι στη Ναμίρ στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τις τραυματίες Άννα Σπυριδοπούλου και Βασιλική Λούκα, οι οποίες συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους για να μπορέσουν να επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν.

Οι Ισπανίδες, στον πρώτο αγώνα τους, πήραν άνετη νίκη επί της Τσεγκλέντ στην Ουγγαρία. Η αποστολή του Ολυμπιακού, που θα παραταχθεί κόντρα στο ισπανικό συγκρότημα, αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πέτερ Πρακτς (Ουγγαρία), Σίλβια Μαρτζιάλι (Ιταλία) και Κριστίνα Μανολί (Γαλλία).

Το πρόγραμμα του 7ου Ομίλου (24/10):
21.30 Βαλένθια (Ισπανία)-Ολυμπιακός
21.30 Ναμίρ (Βέλγιο)-Τσεγκλέντ (Ουγγαρία)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ