24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Τόμιτς»

Mετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα του Ερυθρού Αστέρα ήρθαν τα πάνω - κάτω στους ερυθρόλευκους με τον Μίλαν Τόμιτς να υποβάλλει την παραίτησή του από τον πάγκο της σέρβικης ομάδας αλλά να μην γίνεται δεκτή από τον Νεμπόισα Τσόβιτς.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και φαίνονται να μαζεύονται αρκετά προβλήματα μετά τις αναπάντεχες ήττες στην Αδριατική Λίγκα. Το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην Κρκα προκάλεσε άμεσες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το σερβικό μέσο "Kurir", ο Σέρβος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης αλλά μετά από τη σημερινή συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας και τον πρόεδρο του Ερυθρού, Νεμπόισα Τσόβιτς, απέρριψε την παραίτησή του και υποσχέθηκε αλλαγές στο ρόστερ.

Αυτή η υπόσχεση δείχνει να έπεισε για την ώρα τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος θα προετοιμάσει την ομάδα για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ για το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ πιθανόν να μαθευτούν περισσότερα στη συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας την Τρίτη (22/10).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ