24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Η τρίτη φορά του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ιστορία του στο Eurocup Γυναικών, ξεκινώντας το φετινό «ταξίδι» του από το ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Τετάρτη (16/10, 18.30) στο φαληρικό στάδιο τη Ναμίρ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με το Γιώργο Παντελάκη να μην έχει στη διάθεσή του την Άννα Σπυριδοπούλου και τη Βασιλική Λούκα, οι οποίες παραμένουν τραυματίες. Στόχος του Ολυμπιακού κόντρα στις Βελγίδες δεν είναι άλλος από τη νίκη και σε αυτήν την προσπάθειά τους παίκτριες και τεχνική ηγεσία περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα πέντε ευρώ και τα εισιτήρια θα διατίθενται από τη θύρα 7 του ΣΕΦ πριν από το ματς.

Ο Ολυμπιακός συμμετείχε για πρώτη φορά στο Eurocup Γυναικών τη σεζόν 2016-2017, αλλά με τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες αποκλείστηκε από τους «16». Την επόμενη χρονιά τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό του, με 4-2, εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι οφ και πέρασε στους «16» αποκλείοντας τη ρουμανική Σέπσι, στη συνέχεια όμως αποκλείστηκε από την ισπανική Τζιρόνα. Πέρυσι οι «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκαν στους ομίλους της Ευρωλίγκας Γυναικών, με απολογισμό δύο νίκες και δώδεκα ήττες. Ο Αθηναϊκός, το 2009-2010, πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς, κατακτώντας τον τίτλο.

H αποστολή του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα του στη φετινή διοργάνωση απέναντι στη Ναμίρ αποτελείται από τις εξής παίκτριες: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Το πρόγραμμα του 7ου Ομίλου:

Τετάρτη 16/10
18.30 Ολυμπιακός-Ναμίρ (Βέλγιο) COSMOTE SPORT 4HD

Πέμπτη 17/10
21.30 Τσεγκλέντ (Ουγγαρία)-Βαλένθια (Ισπανία)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ