23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μακ Φάντεν «εκτέλεσε» την «ελληνική» Μούρθια (vids)

Με πρωταγωνιστή τον Θαντ Μακ Φάντεν, η Σαν Πάμπλο Μπούργος νίκησε εντός έδρας τη Μούρθια των Λαρεντζάκη και Σάκοτα με 92-82, ενώ η Σαραγόσα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μπέτις (71-69), κάνοντας μεγάλη ανατροπή.

Ο 32χρονος Αμερικανός «μπόμπερ» ήταν ο άνθρωπος που έκανε... πάρτι στο πρώτο ημίχρονο καθώς σε μόλις δέκα λεπτά έφτασε τους 21 πόντους με 7 (!) τρίποντα. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για το συγκρότημα του Χοάν Πεναρόγια το οποίο συνεχίζει απτόητο στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ η ομάδα του Σίτο Αλόνσο έχει πλέον ρεκόρ 2-2.

Χαμηλές πτήσεις για τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντούσαν Σάκοτα με τον πρώτο να σημειώνει 3 πόντους σε 13 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ πρόσθεσε άλλους 6.

Συνολικά οι γηπεδούχοι ήταν σπουδαίοι έξω από τη γραμμή του τριπόντου με 18/37 προσπάθειες!

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Στο παιχνίδι που ξεκίνησε την ίδια ώρα αλλά ολοκληρώθηκε αρκετά νωρίτερα, η Σαραγόσα πήρε σημαντική νίκη με 71-69 στην έδρα της Μπέτις.

Η ομάδα της Σεβίλλης προηγήθηκε με διαφορά 15 πόντων (51-36) στο δεύτερο ημίχρονο και είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και χάρη σε τρίποντο του Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ στα 2,5'' απέδρασαν με το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ