24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πυραυλοκίνητο Περιστέρι!

Σε ένα ματς που κράτησε το ενδιαφέρον του για κάτι λιγότερο από τριάντα λεπτά, το Περιστέρι κατάφερε να πάρει την νίκη με 95-69 απέναντι στον Πανιώνιο και να φτάσει στο 3/3 στη φετινή Basket League, αφήνοντας παράλληλα τους φιλοξενούμενους χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μπαίνει ζεστός με κύριους επιθετικούς εκφραστές τους ΜακΓκιλ, Πάσαλιτς και Λι. Το Περιστέρι, ωστόσο βρήκε γρήγορα ρυθμό, καταφέροντας στο τέλος της 1ης περιόδου να ξεφύγει με +7 (26-19), χάρη κυρίως στις ενέργειες των Σκορδίλη και Χάτσερ. Στην 2η περίοδο ο Πανιώνιος πίεσε περισσότερο στην άμυνα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά γρήγορα η ομάδα του Ζούρου πήρε και πάλι το προβάδισμα, χτυπόντας μέσα στο ζωγραφιστό, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη με 42-36.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το Περιστέρι να ανοίγει το γήπεδο και να εκτελεί συνεχώς πίσω από τα 6,75 μ. και τους Σαλούστρο-Βασιλόπουλο να παίρνουν το σκοράρισμα πάνω τους. Η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα και με την 3η περίοδο να κλείνει με σκορ 69-58. Η 4η περίοδος ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Πανιώνιο να μη μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό, κυρίως λόγω μικρού rotation και το Περιστέρι να παίρνει μία άνετη νίκη με σκορ 95-69.

Ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Είναι ένας τίτλος που του έχει δοθεί πολλές φορές και τον ακολουθεί στην καρίερα του. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος κατάφερε για ακόμα μία φορά να ξεχωρίσει, σε ένα ματς που η ομάδα του είχε 6 διψήφιους και σκόραρε 95 πόντους. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά σε 20 λεπτά πρόλαβε να δώσει 6 ασίστ, να μαζέψει 4 ριμπάουντ, να κάνει 3 κλεψίματα και να μην υποπέσει σε κανένα λάθος!

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Μισή ντουζίνα (6) παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι γηπεδούχοι με τους Χάτσερ, Μόουζες, Σκορδίλη, Βασιλόπουλο, Σαλούστρο και Σμιθ, παίζοντας όμορφο μπάσκετ με προυλαρισμό και αλτρουισμό.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ