27.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Εντυπωσιακοί οι Σέλτικς, τον… χαβά του ο Ουίλιαμσον (vids)

Οι Ορλάντο Μάτζικ προέρχονταν από τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς βρήκαν το… μάστορά τους, γνωρίζοντας την ήττα με 100-75 μες στο «Amway Center».

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 15π., ο Μάρκους Σμαρτ με 14π. και ο Τζέιλεν Μπράουν με 11π. και εφτά ριμπάουντ οδήγησαν τους «Κέλτες» στην εκτός έδρας νίκη, τη στιγμή που από τους γηπεδούχους πάλευε μόνος του ο Τέρενς Ρος, που είχε 21π. Δεν αγωνίστηκε ο Κέμπα Ουόκερ.

https://www.youtube.com/watch?v=pGiCWYQYjzI

Το «τρία στα τρία» έκαναν στα φετινά φιλικά προετοιμασίας τους οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς, κερδίζοντας και τους Γιούτα Τζαζ με 128-127 στο «Smoothie King Center». Ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ζάιον Ουίλιαμσον με 26π. και πέντε ριμπάουντ, με τον Μπράντον Ίνγκραμ να έχει 18π., έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ και το Νικέιλ Αλεξάντερ-Ουόκερ 22π. Ο Τζεφ Γκριν με 20π., ο Ρόις Ο’ Νιλ με 16π. και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 15π. και οκτώ ριμπάουντ δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα των «μορμόνων». Άλλους 10π. είχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ, αλλά με 4/11 σουτ εντός παιδιάς, μαζί με εφτά ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=KSLsd6-UTXs

https://www.youtube.com/watch?v=naX15i-NKvY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ