24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην Ευρωλίγκα δεν αστειεύεται η ΤΣΣΚΑ (vid)

Η δεύτερη νίκη της ΤΣΣΚΑ σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν εξίσου εύκολη με την πρεμιέρα, έστω και όχι τόσο ευρεία και εντυπωσιακή, με τους Ρώσους να δείχνουν ότι έχουν μπει φορτσάτοι στην Ευρωλίγκα, αντίθετα με την VTB, και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Το 79-68 επί της Μπάγερν ήταν δίκαιο και σφραγίστηκε με ξέσπασμα μετά το 15' που έκοψε την φόρα των Βαυαρών.

Η Μπάγερν έδειξε ότι δεν φοβάται τον μεγάλο αντίπαλο, πήγε με θράσος σε έναν γρήγορο ρυθμό και το παιχνίδι ήταν απολαυστικό και άκρως ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο. Η Μπάγερν άρχισε παίζοντας μέσα στην ρακέτα με τον Μονρό, η ΤΣΣΚΑ είχε καλό τρίποντο κυρίως με τον Βόιτμαν και το δεκάλεπτο έληξε με 22-18

Ο Μπολομπόι ήταν αυτός που έκανε την διαφορά για την ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη περίοδο, συνολικά ο Ιτούδης πήρε βοήθειες από τον πάγκο και το ημίχρονο έληξε με 47-40. Η Μπάγερν... δάγκωνε στην άμυνα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και πλησίασε στο 50-48 στο 25', η ΤΣΣΚΑ βρήκε και πάλι λύσεις και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +10, 60-50.

Η ΤΣΣΚΑ είχε τελειώσει με τους... πειραματισμούς και τα ρίσκα, πήγε το σκορ στο 70-56 στο 33' έχοντας πατήσει γκάζι που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν οι αντίπαλοι και έφτασε με άνεση στην επικράτηση.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ: Ο Ιτούδης τον πίστεψε εξ αρχής, γι' αυτό και τον πήρε τον Τζόελ Μπολομπόι. Ο Ρώσος, έστω κι αν το ανακάλυψαν αργά, έκανε πέρυσι την προσαρμογή του και φέτος δείχνει από νωρίς το πλούσιο ταλέντο του και ότι θα αποτελέσει ουσιαστικά μια σημαντική προσθήκη εκ των έσω για τους πρωταθλητές Ευρώπης. 

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ στήριξε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού της στο τρίποντο,  σούταρε 34 με 37 δίποντα, ευστόχησε στα 12 και πήρε... αέρα από αυτά, απέναντι σε μια Μπάγερν που είχε 4/13.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ