24.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

H MVP εμφάνιση του Λάνγκφορντ (vid)

O Κιθ Λάνγκφορντ ξεχώρισε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Δείτε, σε βίντεο, τα κατορθώματά του.

Την πιο παραγωγική από τις 24 εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε απέναντι στους «θαλασσί» ο 36άχρονος γκαρντ. Ο Αμερικανός σημείωσε 25π. με 10/12 βολές, 6/8 δίποντα και 1/6 τρίποντα και ξεπέρασε κατά 4π. την επίδοση που είχε πέρυσι ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας (21π.). Παράλληλα, «φόρτωσε» με εννέα φάουλ τους αντιπάλους του, ισοφαρίζοντας τη μεγαλύτερη επίδοση της φετινής σεζόν, αφού τόσα είχε κερδίσει και ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, στην πρεμιέρα.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε, ακόμα, τρία ριμπάουντ, μία ασίστ και ούτε ένα λάθος στα 26.33’ που χρησιμοποιήθηκε από τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Έτσι, συγκέντρωσε 28 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ, τους περισσότερους από κάθε άλλον συμπαίκτη του, με το δεύτερο Δημήτρη Μαυροειδή να βαθμολογείται με 19. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, μερικές από τις καλύτερες στιγμές του κόντρα στους νησιώτες…

https://www.youtube.com/watch?v=aKuQ7zrjNT0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ