24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πράσινο σόου στο Λαύριο

Ο κεφάτος Παναθηναϊκός διέλυσε εκτός έδρας το Λαύριο με 112-81, προσφέροντας θέαμα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League.

Η διαφορά των πρωταθλητών Ελλάδας με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος είναι δεδομένη και το «τριφύλλι» φρόντισε να αποδείξει του λόγου το αληθές. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν αλλά ήταν αδύνατο να αντιδράσουν στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στην επίθεση ήταν αρκετά καλοί.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν αρκετά εύστοχοι και είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραραν στο ημίχρονο 62 πόντους (62-43) και δεν κοίταξαν ποτέ ξανά πίσω.

Ο ΤΖΙΜΕΡ ΠΗΡΕ ΤΟ... ΟΠΛΟ ΤΟΥ: Ο Τζίμερ Φριντέτ βρήκε το πιο ταιριαστό παιχνίδι για να «ξεμπουκώσει». Ο Αμερικανός «μπόμπερ» πάτησε παρκέ για 23 λεπτά και σε αυτό το χρονικό διάστημα πρόλαβε να σκοράρει 24 πόντους με πολύ καλά ποσοστά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γκλιν Ουάτσον Τζούνιορ ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους και 6/8 τρίποντα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι, καθώς η διαφορά ποιότητας με τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη ήταν σημαντική. Ξεχώρισε το εντυπωσιακό ποσοστό του Παναθηναϊκού στα τρίποντα με 14/26 (53%), αλλά και οι 32 ασίστ!

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ