20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σκόλα δεν θέλει να ακούει για την ηλικία του

Ο Λουίς Σκόλα είναι ήδη 39 ετών, αλλά ο ίδιος δεν στέκεται στην ηλικία του. Εξήγησε, μάλιστα, πως δεν του αρέσει καθόλου να αναφέρονται σε αυτήν.

Ο Αργεντινός φόργουορντ επέστρεψε στην Ευρωλίγκα με την Αρμάνι Μιλάνο και στην πρεμιέρα, στην ήττα του ιταλικού συγκροτήματος από την Μπάγερν Μονάχου στο «Audi Dome», έδειξε σαν να μην πέρασε μία ημέρα. Η γερμανική ιστοσελίδα magentasport.de τον ρώτησε, μετά το τέλος του ματς, πώς νιώθει αναφορικά με την ηλικία του και ο ίδιος απάντησε χαμογελώντας: «Να είμαι ειλικρινής; Το σιχαίνομαι πολύ. Απλά παίζω, γιατί λέτε για την ηλικία κάθε φορά; Παίζω καλά, γιατί δεν το λέτε αυτό; Λέτε "τι ωραία που παίζεις στα 39 σου"! Δεν έχει σημασία αυτό. Απλά παίζω καλά».

Ο Λουίς Σκόλα τελείωσε στο ματς με τους Βαυαρούς με 17π. με 3/4 βολές, 4/7 δίποντα και 2/6 τρίποντα, έξι ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα, ενώ είχε και τρία λάθη στα 28.30’ που έμεινε στο παρκέ. Στο ημίχρονο είχε ήδη φθάσει τους 10π., ωστόσο δεν κατάφερε να χαμογελάσει στο τέλος, αφού η Αρμάνι Μιλάνο γνώρισε την ήττα με 78-64.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ