27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρόβλημα με τον Λι στον Άρη

Ρευστή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στο θέμα των ξένων παικτών του Άρη. Ξέχωρα από την υπόθεση των τεσσάρων τελευταίων ΒΑΝ -στον Άρη ισχυρίζονται ότι έχει βρεθεί λύση και το θέμα είναι πια διαδικαστικό- υπάρχουν ερωτηματικά σχετικά με τις περιπτώσεις των Τζόρτζε Γκάγκιτς και Μάρκους Λι. Ο πρώτος αντιμετωπίζει μια τενοντίτιδα που έκανε τους “κιτρινόμαυρους” να σκέπτονται την αποδέσμευση του. Δεν προχώρησε όμως το θέμα αφού ο παίκτης ζήτησε αποζημίωση. Ως προς τον δεύτερο, προέκυψε επίσης ιατρικό ζήτημα αφού έχει πρόβλημα στο γόνατο.

 


Αν οι περαιτέρω εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, δείξουν ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό προφανώς και δεν θα υπογράψει συμβόλαιο. Έτσι μένει ανοιχτό το θέμα του Γκάγκιτς ενώ στην πορεία προέκυψε ενδιαφέρον για τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Παράλληλα μένει κενή η θέση ενός γκαρντ που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα καλυφθεί από τον Ρέιμοντ Κάουελς παρότι ο Αμερικανός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.

 


Είναι προφανές ότι η κατάσταση αυτή, μόλις 12 μέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, κρατάει τον Σούλη Μαρκόπουλο σε “αναμμένα κάρβουνα” και η προετοιμασία εξακολουθεί να είναι προβληματική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ