24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός… με γούστα στο Περιστέρι!

Ο Παναθηναϊκός έκανε φοβερά πράγματα στο «Ανδρέας Παπανδρέου», φόρτωσε με «κατοστάρα» (111-91) το Περιστέρι και δείχνει, ότι θα εντυπωσιάσει τους φίλους του φέτος.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακή και για το δεύτερο φιλικό του, όπου οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη ήταν εξαιρετικοί, πρόσφεραν σκορ και θέαμα, φεύγοντας από το Περιστέρι με το εμφατικό 111-91. Οι «πράσινοι» είχαν ξανά τους Ταϊρίς Ράις και Τζίμερ Φριντέτ σε κέφια, που «βομβάρδιζαν» και πάλι το καλάθι της ομάδας της Δυτικής Αττικής και πρόσφεραν άλλο ένα ευχάριστο απόγευμα.

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, είχε καταφέρει να προηγείται με διαφορά 13 πόντων από το ημίχρονο, έχοντας ξεπεράσει ήδη τους 60 πόντους στην επίθεσή του (64-51). Κάπως έτσι, άφησε το στίγμα για το πού θα κατέληγε το παιχνίδι, αν και είναι δεδομένο πως πρέπει να κάνει τις βελτιώσεις στην άμυνά του. Αυτές, βέβαια, θα έρθουν ειδικά με την επάνοδο των διεθνών του από την Κίνα, που θα συμπληρώσουν το «παζλ», ώστε να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, για το τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ