19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαζεύουν δυνάμεις οι ΗΠΑ, εν όψει Ελλάδας (vid)

Από τη Σαγκάη στη Σενζέν ταξίδεψε την Παρασκευή (06/09) η Εθνική ΗΠΑ, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να «χαρίζει» την προπόνηση στους παίκτες του, ώστε να πάρουν «ανάσες» εν όψει της συνέχειας στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Αμερικανοί άφησαν πίσω τους τη μεγαλύτερη πόλη της ασιατικής χώρας, κάνοντας το «τρία στα τρία» απέναντι στην Τσεχία, την Τουρκία και την Ιαπωνία, και αφού διένυσαν αεροπορικώς τα 1.200 χιλιόμετρα μέχρι την επαρχία Κουανγκτούνγκ κατέλυσαν στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστούν. Στο «Shenzhen Bay Sports Centre» θα δώσουν τους επόμενους δύο αγώνες τους, για τους «16» της διοργάνωσης, με τον πρώτο αντίπαλο που καλούνται να αντιμετωπίσουν να είναι η Ελλάδα (07/09, 15.00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θέλησε να επιβαρύνει τους παίκτες του με προπόνηση, την Παρασκευή (06/09), κι έτσι τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν. Δεν ήταν μόνο το ταξίδι, αλλά και το γεγονός πως χρειάστηκε να δώσουν τρεις αναμετρήσεις σε πέντε ημέρες, όπως βέβαια συνέβη και με τις υπόλοιπες ομάδες που παίρνουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, και η κούραση -σωματική και ψυχολογική- είναι λογική.

 

Θυμίζουμε πως η «αστερόεσσα» θα παραταχθεί με μία απουσία απέναντι στη «γαλανόλευκη», καθώς ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τζέισον Τέιτουμ. Από την άλλη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκους Σμαρτ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί πριν από την αναμέτρηση με την Ελλάδα, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ή θα χάσει και δεύτερο ματς ύστερα από εκείνο κόντρα στην Ιαπωνία στη Σαγκάη.

Δείτε, σε βίντεο, τις καλύτερες στιγμές των ΗΠΑ στην πρώτη φάση του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου:

https://www.youtube.com/watch?v=SfKmGPSCIls



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ