20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Πρώτη και καλύτερη η Αργεντινή (vids+pics)

Η Αργεντινή έκαμψε την αντίσταση της Ρωσίας με 69-61, στο μεγάλο ντέρμπι για την κορυφή του δεύτερου ομίλου που διεξήχθη στην πόλη Γουχάν. Πλέον η «αλμπισελέστε» θα μπει στη δεύτερη φάση αήττητη, ενώ η «αρκούδα» θα πρέπει να πετύχει δύο νίκες για να πάρει σίγουρα το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η πρώτη περίοδος ανήκε στους παίκτες του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς οι οποίοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση και προηγήθηκαν 17-12. Το δεύτερο δεκάλεπτο όμως είχε εντελώς διαφορετική εικόνα με τους Αργεντινούς να κυριαρχούν στο παρκέ και να πηγαίνουν προηγούμενοι στο ημίχρονο με 39-33.

Στο τρίτο κομμάτι του αγώνα το σύνολο του Σέρχιο Ερνάντεθ έπαιξε εκπληκτική άμυνα και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν. Μάλιστα οι Νοτιοαμερικάνοι κατάφεραν να αυξήσουν κιόλας τη διαφορά τους. Στο 30' ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 53-40.

Παρ' όλα αυτά οι Ρώσοι όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά έκαναν αντεπίθεση διαρκείας στην τέταρτη περίοδο και πλησίασαν 63-61, όμως ο Φακούντο Καμπάτσο μ' ένα τυχερό καλάθι «σφράγισε» τη νίκη της Αργεντινής που τελικά ήρθε με 69-61.

Και οι δύο αντίπαλοι πήραν την πρόκριση για τη φάση των «16» και θα συναντήσουν στο γκρουπ την Πολωνία και τη Βενεζουέλα. 

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos και εικόνες από την αναμέτρηση:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ