20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παλεύει για ΗΠΑ ο Ουίλμπεκιν

Αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψει από τα... πιτς ο Σκότι Ουίλμπεκιν και να δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι του ομίλου απέναντι στο ακλόνητο φαβορί, τις ΗΠΑ.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της τουρκικής αποστολής βλέποντας να επιστρέφει ο Ουίλμπεκιν από τον τραυματισμό του στο δάκτυλο πολύ πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου. Ο νατουραλιζέ παίκτης της Τουρκίας ήταν άτυχος στην τελευταία προπόνηση πριν την έναρξη του Παγκοσμίου, καθώς έπαθε εξάρθρωση στο δάκτυλο.

Όμως το σκηνικό φαίνεται να ανατρέπεται μετά τις δηλώσεις του Τούρκου γκαρντ, ο οποίος κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση απέναντι στις ΗΠΑ.

«Έχω έναν μικρό πόνο, αλλά κάθε ημέρα αισθάνομαι και καλύτερα. Προπονήθηκα σήμερα με την ομάδα, η οποία πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο παιχνίδι. Oι ΗΠΑ είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και διαθέτει εξαιρετικές επιθετικές ικανότητες στην επίθεση. Επίσης, κάνουν εξαιρετική δουλειά και στην άμυνα και κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ» ενώ συνέχισε «Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι λίγο περίεργο να αντιμετωπίζω τις ΗΠΑ, αλλά είμαι Τούρκος τώρα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε» συμπλήρωσε ο 26χρονος άσος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ