20.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Βούτσεβιτς: «Δεν θα ξέγραφα από τα μετάλλια την Ελλάδα»

Ο σταρ του Μαυροβουνίου Νίκολα Βούτσεβιτς έκανε δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ελλάδα (1/9 15:00) λέγοντας ότι το συγκεκριμένο ματς δεν είναι ζωής ή θανάτου για την ομάδα του ενώ δεν έκρυψε πως πιστεύει ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να φτάσει ως το βάθρο.  

Η αμφιβολία για τη συμμετοχή του Νίκολα Ιβάνοβιτς στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στην Ελλάδα καλά κρατεί στο Μαυροβούνιο αλλά σύμφωνα με το Νίκολα Βούτσεβιτς η προσοχή της ομάδας του Μαυροβουνίου πρέπει να στραμμένη κυρίως στα δύο επόμενα ματς που ακολουθούν. Συγκεκριμένα ο σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ, και εκ των σταρ του Μαυροβουνίου δήλωσε: «Θα παλέψουμε για τη νίκη με την Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές: τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι με τη Νέα Ζηλανδία και τη Βραζιλία. Η Νέα Ζηλανδία είναι δύσκολη ομάδα, πολύ δυνατή, παίζει γρήγορα και σουτάρει πολύ. Η Βραζιλία είναι επικίνδυνη, ήταν προφανές ήδη από το παιχνίδι που δώσαμε επί γαλλικού εδάφους. Παρότι καμία εκ των δύο ομάδων δεν ήταν πλήρης. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Δεδομένου ότι πραγματοποιεί καριέρα στο ΝΒΑ σχολίασε και την κατάσταση της ομάδας των ΗΠΑ, η οποία θα παραταχθεί με τρανταχτές απουσίες στο τουρνουά«Δεν έχουν την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσαν, έχουν αρκετούς νέους παίκτες δίχως εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Όλα τα παιδιά όμως, έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα τους» ενώ όταν ρωτήθηκε όσον αφορά τα φαβορί για τα μετάλλια δήλωσε: «Δεν θα ξέγραφα την Ελλάδα και τη Σερβία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ