23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Πόποβιτς: «Μεγάλη απογοήτευση η απουσία του Κούζμα»

Οι ΗΠΑ γνώρισαν την ήττα απέναντι στην Αυστραλία το Σάββατο ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τέθηκε νοκ άουτ και ο Κάιλ Κούζμα, προσθέτοντας ακόμη μία σοβαρή απώλεια στην Team USA.  Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στην απουσία του άσου των Λέικερ από το Παγκόσμιο όσο και στην ήττα από την Αυστραλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ήταν μεγάλη απογοήτευση που δεν θα έχουμε τον Κούζμα, επειδή ήταν ένας νεαρός, γεμάτος ενέργεια παίκτης που μάθαινε και μπορούσε να παίξει σε αρκετές θέσεις. Κυρίως, νιώθω άσχημα γι αυτόν, γιατί έχασε το παιχνίδι και αυτό τον κράτησε πίσω. Ελπίζουμε να κυλήσει γρήγορα η αποθεραπεία του. Αλλά όσο ήταν εδώ ήταν πολύ καλά και μας λείπει».

Σχετικά με το πως θα καλύψει την απουσία του: «Κάθε ομάδα έχει αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνει. Αλλά όταν πηγαίνεις και παίζεις συμβαίνουν κι αυτά. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην Αυστραλία, επειδή κάναμε κάποια καλά πράγματα. Στο δεύτερο παιχνίδι έκαναν πράγματα καλύτερα από εμάς. Έτσι, έχει σημασία να κετελείς καλύτερα από τον αντίπαλό σου στα 40 λεπτά. Το κάναμε μια φορά, το έκαναν κι αυτοί μια φορά».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην ήττα από την Αυστραλία τόνισε πως «μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη», ενώ μετά την ήττα τόνισε πως «αντιδράσαμε καλά, κάναμε μια καλή προπόνηση».

Ενώ σε ερώτηση σχετικά με τον Πάτι Μιλς που πέτυχε 30 πόντους για την Αυστραλία στο φιλικό με τις ΗΠΑ, 0 μυθικός Γκρεγκ Πόποβιτς απάντησε: «Ήδη προχωρήσαμε στην ανταλλαγή του Πάτι. Ήθελα να το μάθει πρώτα αυτός και όχι εσείς, αλλά...».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ