27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Το Κεντάκι θέλει Πετσάρσκι

Στον Άρη εμφανίζονταν πολύ αισιόδοξοι τις τελευταίες μέρες ότι ο Μάρκο Πετσάρσκι θα βάδιζε στα χνάρια του πατέρα του, Μίροσλαβ, και θα φορούσε κι αυτός τη νέα σεζόν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν και στη Θεσσαλονίκη έκαναν λόγο για μια υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο της ανταλλαγής συμβολαίων. Τόσο προχωρημένη δηλαδή.

Μόνο που στη Σερβία λένε και γράφουν άλλα πράγματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας blic.rs, ο 19χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας Πετσάρσκι έχει πρόταση από το φημισμένο πανεπιστήμιο Κεντάκι να πάει να σπουδάσει εκεί και να παίξει μπάσκετ υπό τις οδηγίες του θρυλικού Τζον Καλιπάρι. Και ότι τη σκέφτεται.

Φυσικά, αν ο Πετσάρσκι αποφασίσει να πάει στο Κεντάκι, δεν θα μπορέσει να παίξει στον Άρη. Στο ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται ότι για το νεαρό ενδιαφέρεται και η Γαλατασαράι. Όλα τούτα βέβαια δεν σημαίνουν απαραιτήτως ότι δεν θα γίνει η μεταγραφή του στον Άρη, όμως καταλαβαίνει κανείς ότι δεν μπορεί ια θεωρηθεί και δεδομένη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ