27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Ο τελευταίος κρίκος

Η προετοιμασία της ΑΕΚ άρχισε την περασμένη Δευτέρα χωρίς να έχει συμπληρωθεί εντελώς το ρόστερ, υπάρχει ωστόσο εξήγηση γι' αυτό. Κι έχει και όνομα. Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ήταν δεδομένο πως μετά την αποχώρηση του Ντούσαν Σάκοτα, ο 27χρονος φόργουορντ ήταν η βασική επιλογή για να καλυφθεί το κενό στη θέση "4" και η περίπτωσή του συνδέθηκε άμεσα με τον έκτο ξένο παίκτη που πρόκειται να αποκτηθεί, ώστε να κλείσει το ρόστερ.

Για να γίνει πιο κατανοητό. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κάλυψε τη θέση του σέντερ με τους Σλότερ και Μαυροειδή και έχει ως μπαλαντέρ στο ροτέισον των ψηλών τον Κακλαμανάκη ("4" και "5") και τον Ματσιούλις ("3" και "4"). Χρειαζόταν, λοιπόν, ένα βασικό καθαρόαιμο "τεσσάρι". Αυτός θα ήταν ο Χρυσικόπουλος ή ένας ξένος πάουερ φόργουορντ.

Με τον Χρυσικόπουλο έγιναν οι επαφές και έχει επέλθει κατ' αρχήν συμφωνία εδώ και καιρό, όμως όσο εκείνος παράμενε δεσμευμένος με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει τις κινήσεις της. Έπρεπε να περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Λίνο, ώστε να αποφασίσει και τι είδους παίκτη θα έπαιρνε για να καλύψει τη θέση του έκτου ξένου. Άλλος παίκτης θα ερχόταν με τον Χρυσικόπουλο στο ρόστερ (ένας combo ψηλός, που να μπορεί να παίξει στο "4" και στο "5", τύπου Ντελρόι Τζέιμς) κι άλλος χώρις αυτόν (καθαρόαιμο "τεσσάρι", με ικανότητα να βγαίνει στην περιφέρεια και να σουτάρει).

Τώρα πια τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος διεμήνυσε στον ΠΑΟΚ πως χαρίζει τα χρήματα που του οφείλονται αρκεί να πάρει την ελευθερία του, ο ΠΑΟΚ δείχνει σύμφωνος και αυτή η εξέλιξη οδηγεί το 27χρονο φόργουορντ στην αγκαλιά της ΑΕΚ. Εφόσον ολοκληρωθεί η απόκτησή του, τότε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα φουλάρει για την απόκτηση και του παίκτη, με τον οποίο θα συμπληρωθεί η εξάδα των ξένων και ο οποίος θα είναι, κατά τα φαινόμενα ένας ψηλός που θα μπορεί να βοηθήσει και στο "4" και στο "5".

Ένας παίκτης που θα αποτελέσει τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα του ρόστερ της ΑΕΚ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ