27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστρέφει στον Άρη ο Σανικίτζε!

Από εκεί που ήταν ένας από τους βασικούς πιστωτές του Άρη κι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για την άρση των ban, ο Βίκτορ Σανικίτζε ετοιμάζεται να επιστρέψει σε αυτόν και να συνεργαστεί ξανά μαζί του! Ο Γεωργιανός έχει δεχθεί πρόταση από τον Δημήτρη Γουλιέλμο να αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα και όχι απλώς το σκέφτεται σοβαρά, αλλά έχει σχεδόν καταλήξει στο να την αποδεχθεί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα pressaris.gr.

Όλα ξεκίνησαν προφανώς από την επίσκεψη που έκανε ο Σανικίτζε πριν από μερικές εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της ΚΑΕ τον τρόπο εξόφλησης του χρέους της προς αυτόν, που αγγίζει τα 200.000 Ευρώ και είναι η αιτία για ένα από τα ban της FIBA. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Γεωργιανός δεν αποδεχόταν κανέναν από τους διακανονισμούς που του είχαν προταθεί, φαίνεται ωστόσο πως ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε άσο στο μανίκι του.

Του πρότεινε να εργαστεί ξανά στον Άρη, δίνοντάς του ουσιαστικά την ευκαιρία να ξεκινήσει μία νέα καριέρα μετά από αυτή του αθλητή, η οποία τερματίστηκε πριν από τρία χρόνια λόγω του σοβαρού τραματισμού που υπέστη ως παίκτης του Άρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pressaris.gr, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιο ακριβώς πόστο έχει προταθεί στον Σανικίτζε, ωστόσο αυτό είναι μάλλον δευτερεύον στην παρούσα φάση. Αν πει το "ναι" ο Γεωργιανός, θα βρεθεί μια θέση στην ομάδα, μέσω της οποία θα μπορέσει να αξιοποιήσει τις διασυνδέσεις του και να βοηθήσει και τον Άρη και τον εαυτό του.

Φυσικά, εφόσον ο Σανικίτζε αποδεχθεί την πρόταση του Άρη, κάτι που αναμένεται να γίνει ακόμα και εντός της εβδομάδας, θα αποδεχθεί και διακανονισμό της οφειλής προς αυτόν, αφού διαφορετικά δεν νοείται έναρξη συνεργασίας χωρίς συμφωνία σε αυτό το κομμάτι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ