24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

“Κατά 99% εκτός Παγκοσμίου ο Τεόντοσιτς”

Λίγες ώρες πριν η αποστολή της Σερβίας αναχωρήσει για την Κίνα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε επί της ουσίας ότι η απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς από το Παγκόσμιο Κύπελλο είνα οριστική. 

"Μετά από κοινή μας συμφωνία, κατά 99% δεν θα είναι μαζί μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή είναι μία ακόμα μεγάλη απώλεια για μας, όσον αφορά τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και το ανθρώπινο", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο οποίος αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μιλοσάβλιεβιτς στο "Ακρόπολις":

"Αυτό που συνέβη στον Γκάγκι είναι ο πιο σοβαρός τραυματισμός που μπορεί να υποστεί ένας παίκτης. Έδωσε πολλά στην Εθνική ομάδα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της και η απουσία του θα γίνεθ αισθητή. Τόσο αυτός όσο και ο Τεόντοσιτς θα ήταν στη 12άδα και θα ταξίδευαν στην Κίνα, αλλά τώρα πρέπει να καλύψουμε τα κενά τους".

Ο Τεόντοσιτς πήγε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η Εθνική, φορώντας μπότα στο πόδι, κάτι που αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Η Σερβία θα παίξει τρία φιλικά στην Κίνα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την Παρασκευή με την Ιταλία, την Κυριακή με τη Νέα Ζηλανδία και την Τρίτη με την Γαλλία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ