24.6 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Με Λούτσιτς στην Κίνα η Σερβία

Οι δέκα παίκτες που είδαμε στον αγώνα της Κυριακής με την Εθνική μας συν τον Νίκολα Γιόκιτς, τον οποίον ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κράτησε στον πάγκο, και τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, που δεν ήρθε καν στην Αθήνα για να ξεπεράσει έναν τραυματισμό στο πόδι, θα αποτελέσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη 12άδα της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε κάθε περίπτωση είναι αυτοί που θα μπουν στο αεροπλάνο για την Κίνα, όπου τις προσεχείς μέρες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει του τζάμπολ της διοργάνωσης. Το συγκλονιστικό απρόοπτο, που αναφέραμε, αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς, τον οποίον ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει πει εξ αρχής ότι θα περιμένει ως το τέλος, καθώς μάλιστα έχει τη δυνατότητα να ανακοινώσει την τελική 12άδα μέχρι και 48 ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων. Παρ' όλα αυτά ο γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια κυκλοφορεί ακόμα με μπότα στο τραυματισμένο του πόδι και τίποτε δεν δείχνει ότι θα μπορέσει να προλάβει.

Οι 12 παίκτες της Εθνικής Σερβίας είναι οι εξής:

Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοφ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ