29.4 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάτησαν Ελλάδα, Φριντέτ και Ουάιλι (pics)

Ο Τζίμερ Φριντέτ και ο Τζέικομπ Ουάιλι έφτασαν στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (19/8) το απόγευμα.

Ο πρώτος ξένος των «πράσινων» που προσγειώθηκε στην Ελλάδα ήταν ο Ουέσλι Τζόνσον, ενώ ακολούθησε ο Μπεν Μπέντιλ, πριν φτάσουν σήμερα (19/8) ο Φριντέτ και ο Ουάιλι.

Η πτήση του 30χρονου γκαρντ προσγειώθηκε νωρίς το απόγευμα και ο ίδιος θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Μάλιστα ο Φριντέτ αποτελεί τον παίκτη στον οποίο θα βασιστούν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο επιθετικό κομμάτι, ενώ κατά την άφιξή του φορούσε μία μπλούζα για τα 100 χρόνια του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με φέρει πριν μερικά χρόνια στην ομάδα, όμως δεν συνέβη αυτό. Αυτή τη στιγμή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για μένα και την οικογένειά μου και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Έχουμε σπουδαίους παίκτες και σπουδαίους προπονητές και ελπίζω να είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα».

Δείτε εικόνες από την άφιξή του:

Λίγο νωρίτερα είχε προσγειωθεί η πτήση του Ουάιλι ο οποίος εμφανίστηκε πολύ ορεξάτος για να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του «τριφυλλιού» που τον επέλεξαν.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Ο Ρικ Πιτίνο ήθελε να έρθω στην ομάδα, αλλά ανεξάρτητα από τη δική του παρουσία ή όχι, ήθελα να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Όταν έχεις πρόταση από έναν τέτοιο σύλλογο, απαντάς. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέρος του Παναθηναϊκού. Θέλω να νικάω και να παίρνω τίτλους. Δεν έχω ξαναπαίξει για ομάδα με τόσους τίτλους, με τόσο μεγάλη παράδοση και ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Δείτε εικόνες από την άφιξή του:

 

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ