19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Γεμάτη εμπειρία η 12άδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Άτσο Πέτροβιτς αποφάσισε για την τελική δωδεκάδα της Εθνικής Βραζιλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9).

Οι Βραζιλιάνοι βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδας, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να ταξιδέψουν περισσότεροι από 12 παίκτες στην Κίνα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της σάμπα να φεύγει από νωρίς ούτως ώστε να έχει το χρόνο να εγκλιματιστεί στην ασιατική χώρα.

Το μοναδικό δίλημμα που υπήρχε για τον Πέτροβιτς αφορούσε τη γραμμή των ψηλών, όπου τελικά πάντως «έκοψε» τον Ράφα Χέτσχαϊμερ.

Όσον αφορά τους φιλικούς αγώνες, η Βραζιλία δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση, αλλά πανηγύρισε μία νίκη επί του Μαυροβουνίου, με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά στην πρώτη φάση.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι εξαιρετικά έμπειροι και ξεχωρίζουν τα ονόματα των Λεαντρίνιο Μπαρμπόσα, Μαρσελίνιο Χουέρτας, Άλεξ Γκαρσία.

Αναλυτικά η δωδεκάδα:

Μαρσελίνιο Χουέρτας, Ράφα Λουζ, Γιάγκο Ντος Σάντος, Άλεξ Γκαρσία, Λεαντρίνιο Μπαρμπόσα, Βίτορ Μπενίτε, Βιέιρα Μαρκίνιος, Ντίντι Λουζάντα, Μπρούνο Καμπόκλο, Κριστιάνο Φελίτσιο, Αουγκούστο Λίμα, Άντερσον Βαρεζάο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ