26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανακοίνωσε Μπρούσεβιτς ο Κολοσσός (vids+pics)

Η ενίσχυση του Κολοσσού Ρόδου συνεχίστηκε, με τη «θαλασσί» ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Μάικ Μπρούσεβιτς για ένα χρόνο.

Ο 29χρονος φόργουορντ, που έκλεισε την περσινή σεζόν στην Ενισέι και αγωνίζεται από το 2013 στην Ευρώπη, θα ενισχύσει τους νησιώτες στο νέο πρωτάθλημα της Basket League.

 

Η ανακοίνωση: «Ο Κολοσσός Ρόδου H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μάικ Μπρούσεβιτς. Ο Μάικ Μπρούσεβιτς είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1990, στη Μινεσότα των ΗΠΑ και με ύψος 1,98μ. αγωνίζεται ως φόργουορντ. 

https://www.youtube.com/watch?v=NL0_AR7UHGY

Αποφοίτησε το 2013 από το κολέγιο του Γουισκόνσιν και την ίδια χρονιά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Ισραήλ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Σλοβενία (Γκρόσουπλιε), Νορβηγία (Μπαερούμ) και Σουηδία (Γιάμτλαντ), για να μετακομίσει τη σεζόν 2017/18 στη Λετονία και τη Βέντσπιλς

https://www.youtube.com/watch?v=WpNzjkTm8Gs

Την περασμένη χρονιά (2018/19), ξεκίνησε στη Λιθουανία και τη Βιτάουτας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 12,4 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη VTB League με τη φανέλα της Ενισέι, όπου σε δέκα ματς είχε 5,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ».

https://www.youtube.com/watch?v=A-SZ1-0wv5g

https://www.youtube.com/watch?v=-jJs0JX_NaU

To καλωσόρισμα του Κολοσσού Ρόδου:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ