21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Νοκ άουτ και ο Μιλοσάβλιεβιτς (vid)

Πλήγμα για την Εθνική Σερβίας, που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς δεν θα συνεχίσει στο δρόμο για τα ασιατικά παρκέ, καθώς αποχώρησε τραυματίας από την πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» στο ΟΑΚΑ. Ο 30χρονος γκαρντ της Μάλαγα χτύπησε στο γόνατο φιλικό με την Τουρκία, με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των «Πλάβι», Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, να εξηγεί: «Είναι ένας τραυματισμός στο γόνατο που απαιτεί θεραπεία και επέμβαση και δυστυχώς δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας».

Ο… πονοκέφαλος του ομοσπονδιακού τεχνικού, Σάσα Τζόρτζεβιτς γίνεται πλέον ακόμα πιο έντονος, δεδομένου πως εκτός παραμένει και ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο 32άχρονος γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τη διοργάνωση, με τον 51χρονο προπονητή να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα. Θυμίζουμε πως οι Σέρβοι, που έχουν υψηλές βλέψεις στα ασιατικά παρκέ, έχουν κληρωθεί στο Δ’ Όμιλο ο οποίος θα λάβει χώρα στην πόλη Φοσάν και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ιταλία, τις Φιλιππίνες και την Αγκόλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ