21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάει Κίνα και ο Μπάλκμαν

Προσθήκη της τελευταίας στιγμής για το Πουέρτο Ρίκο, εν όψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Ο Ρενάλντο Μπάλκμαν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο μεγάλο φετινό «ραντεβού» (31/08-15/09), καθώς έστω και καθυστερημένα θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Ο 35άχρονος φόργουορντ, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στους Σαν Μιγκέλ Αλάμπ Πιλιπίνας στις Φιλιππίνες, θα μεταβεί απευθείας στην Κίνα, για να συναντηθεί με τους συμπαίκτες του και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Έντι Κασιάνο.

Ο γεννημένος στις ΗΠΑ φόργουορντ, με θητεία στο παρελθόν και στο ΝΒΑ, έχει να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας από το 2016 και το Προολυμπιακό Τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Το Πουέρτο Ρίκο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του επί ασιατικού εδάφους, με το Ρενάλντο Μπάλκμαν να αγωνίζεται στα τελευταία φιλικά, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που συνεχίζουν. Πρόκειται για τους Εμάνουελ Εντουγάρ, Κρίστοφερ Μπρέιντι, Γκάρι Μπόουν, Τζιαν Κλαβέλ, Ραμόν Κλεμέντε, Ντίβον Κολιέρ, Χόρχε Μπράιαντ Ντίαζ, Αλεξάντερ Φράνκλιν, Ιβάν Γκάντια, Νταβίντ Χουέρτας, Χαβιέ Μόχικα, Αϊζάια Πινέιρο, Κάρλος Ριβέρα και Άνγκελ Ροντρίγκεθ.

Οι Πορτορικανοί έχουν κληρωθεί στο Γ’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Κουανγκτσόου, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ισπανία, το Ιράν και την Τυνησία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ