21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Θύμα» του Χατσιμούρα η Νέα Ζηλανδία (vids)

Η Ιαπωνία υποδέχθηκε τη Νέα Ζηλανδία σε φιλικό που έλαβε χώρα στην «Chiba Port Arena» και κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της με 99-89, έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 18-2 στο 5’ και «άντεξαν» στην αντεπίθεση των Νεοζηλανδών, με το Ρούι Χατσιμούρα να «σταματάει» στους 35π., έχοντας και πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ, ενώ άλλους 21π. συνείσφερε ο νατουραλιζέ Νικ Φαζέκας, μαζί με εφτά ριμπάουντ. Ο Ισαάκ Φοτού, που έκανε double double με 16π. και δέκα ριμπάουντ, ηγήθηκε των ηττημένων, για τους οποίους ο Τάι Ουέμπστερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 18π. και άλλους 14π. με τέσσερα ριμπάουντ είχε ο Κόρεϊ Ουέμπστερ.

Αμφότερες οι ομάδες προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, στην Κίνα (31/08-15/09). Η Νέα Ζηλανδία είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα (ΣΤ’), ο οποίος θα λάβει χώρα στην πόλη Ναντσίνγκ με τη συμμετοχή ακόμα του Μαυροβουνίου και της Βραζιλίας. Αυτό ήταν το πρώτο από τα εφτά φιλικά, που έχει προγραμματίσει να δώσει. Η Ιαπωνία έχει κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα γίνει στη Σαγκάη, με αντιπάλους τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Τσεχία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ