23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Κανονικά στην Κίνα ο Όλινικ, όχι ο Μπουσέρ (vid)

Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Κέλι Όλινικ στο φιλικό του Καναδά με τη Νιγηρία στο «Mattamy Athletic Centre».

Ο 28άχρονος φόργουορντ/σέντερ των Μαϊάμι Χιτ χτύπησε στο δεξί γόνατο και αποχώρησε από το πρώτο φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, ύστερα από γλίστρημα στο παρκέ. Υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών να είναι θετικά. Όπως έγινε γνωστό, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αν και το πόδι του μελάνιασε. Θα χρειαστεί να μείνει για περίπου μία εβδομάδα εκτός παρκέ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νικ Νερς όμως μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για το μεγάλο φετινό «ραντεβού» (31/08-15/09).

Αντίθετα, ο Κρις Μπουσέρ των Τορόντο Ράπτορς απέσυρε την παρουσία του από την Εθνική αρκετό καιρό πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο 26άχρονος φόργουορντ/σέντερ των «πτερόσαυρων» τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως αυτό δεν έχει να κάνει με την αποχώρησή του από τη συνέχεια της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, το οποίο συνεχίζει πλέον με δεκαπέντε παίκτες.

Ο Νικ Νερς εξακολουθεί να έχει στη διάθεσή του τους εξής: Κόρι Τζόζεφ (Σακραμέντο Κινγκς), Κέβιν Πάνγκος (Μπαρτσελόνα), Φιλ Σκραμπ (Εστουδιάντες), Μπρέιντι Χέσλιπ (Ιστανμπούλ ΒΒ), Κάζα Κιν (Μιτελντόιτσερ), Άντριου Νέμπχαρντ (Φλόριντα), Άαρον Μπεστ (Λούντβιγκσμπουργκ), Ντουέιν Νότις (Ράπτορς 905), Μέλβιν Έτζαμ (Μάλαγα), Τόμας Σκραμπ (Στρασμπούρ), Κάιλ Ουίλτζερ (Τουρκ Τέλεκομ), Οσέι Μπρισέτ (Τορόντο Ράπτοτς), Κέλι Όλινικ (Μαϊάμι Χιτ), Κεμ Μπιρτς (Ορλάντο Μάτζικ) και Όουεν Κλάσεν (Αντβέρπ). Θυμίζουμε πως ο Καναδάς έχει κληρωθεί στον Η’ Όμιλο, που θα γίνει στην πόλη Ντογκουάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λιθουανία, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ