21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπάρχει ζωή στον ΠΑΟΚ

Προσπάθεια εξόδου από την εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, γίνεται στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν ενδείξεις για θετική ανταπόκριση του Ιβάν Σαββίδη στην ανάγκη για υποστήριξη της προσπάθειας της ομάδας και στη νέα περίοδο, όμως παράλληλα άνθρωποι μέσα αλλά και πέριξ της ΚΑΕ, αρχίζουν πια και κινητοποιούνται.

 


Έχει αποφασιστεί λοιπόν, ανεξαρτήτως του μεγέθους της βοήθειας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, να γίνουν άμεσα κινήσεις ώστε να κλείσουν κάποια από τα ανοιχτά “μέτωπα”. Κινούμενοι σε αυτή τη λογική, άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήρθαν σε επαφή με τους εκπροσώπους του Βαγγέλη Μαργαρίτη και του Λίνου Χρυσικόπουλου και τους διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα γίνουν πληρωμές. Δεδομένου όμως ότι η οφειλή προς αυτούς είναι μεγάλη αφού δεν εισέπραξαν το μεγαλύτερο μέρος των περσινών συμβολαίων τους, θα πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο. Γι' αυτό τους μεταφέρθηκε η απόφαση να τους εκχωρηθεί μέρος των εσόδων από πηγές που θεωρούν σίγουρες, εκτός του τηλεοπτικού.

 


Ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να κρατήσει τους δύο παίκτες και να τους κάνει τη βάση της ομάδας της νέας σεζόν. Παράλληλα θα προχωρήσει το συντομότερο δυνατό η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να βρει η ΚΑΕ ρευστότητα για να προχωρήσει στον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ