27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Απρόοπτο με Γκαλινάρι

Πρόβλημα από το… πουθενά προέκυψε για την Εθνική Ιταλίας, που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας σε νοσοκομείο της Βερόνας και θα μείνει εκτός προπονήσεων για το προσεχές διάστημα. Η κατάσταση του 30χρονου φόργουορντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν κρίνεται ανησυχητική, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μέο Σακέτι θα αναγκαστεί να τον στερηθεί τώρα που η ομάδα μοντάρεται, έχοντας αρχίσει να δίνει και τα πρώτα φιλικά της.

Από την Ιταλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρουσιάζονται καθησυχαστικοί, καθώς κρίνουν πως θα είναι σε θέση να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στα μέσα Αυγούστου, ώστε να πάρει μέρος στο τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» στο ΟΑΚΑ (16-18/08), με τη «σκουάντρα ατζούρα» να αντιμετωπίζει σε φιλικά την Ελλάδα, τη Σερβία και την Τουρκία. Η επάνοδός του στα παρκέ, εφόσον όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν, θα γίνει στις 12/08 στη Ρώμη.

Η Ιταλία έχει κληρωθεί στο Δ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που θα διεξαχθεί στην πόλη Φοσάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σερβία, τις Φιλιππίνες και την Αγκόλα. Δεν τίθεται θέμα απουσίας του Ντανίλο Γκαλινάρι από τα ασιατικά παρκέ, όπως εκτιμάει το ιατρικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ