26 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Φριντέτ: «Απολαμβάνω τον Καλάθη» (vid)

Με την ιδιότητα του… προπονητή συμμετέχει στο φετινό «TBT Tournament» ο Τζίμερ Φριντέτ, αντίθετα με το νέο συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό Νικ Καλάθη που αγωνίζεται με την ομάδα του Κάιλ Χάινς.

O 30χρονος γκαρντ, με αφορμή την επιστροφή του στις ΗΠΑ για το τουρνουά με έπαθλο δύο εκατ. δολαρίων, ρωτήθηκε από τους Αμερικανούς δημοσιογράφους για τη μεταγραφή του στους «πρασίνους» και, απαντώντας, τη χαρακτήρισε πρόκληση: «Ένιωσα πως ήταν μια καλή πρόκληση. Δεν είχα παίξει ποτέ στην Ευρωλίγκα στο παρελθόν. Για εμένα είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στον κόσμο μετά το ΝΒΑ. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι παίκτες εκεί και παίζουν αγώνες με σημασία ολόκληρη τη σεζόν».

 

Μετά την παρουσία του στους Σαρκς Σαγκάης, τα τελευταία τρία χρόνια, ενίσχυσε για έξι παιχνίδια τους Φοίνιξ Σανς στο απερχόμενο πρωτάθλημα του ΝΒΑ και πλέον ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου. «Ήμουν στην Κίνα για τρία χρόνια και ήθελα να δοκιμάσω και στην Ευρωλίγκα. Δουλεύω, τώρα, για μια καινούργια πρόκληση και θέλω να αποδείξω τι μπορώ να κάνω», παραδέχθηκε, για να μιλήσει εν συνεχεία για τη χώρα μας: «Η Ελλάδα είναι σίγουρα ένα ωραίο μέρος για  να μείνεις και η γυναίκα μου έχει ενθουσιαστεί. Θα πάω στην Ελλάδα στις 18 Αυγούστου. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα μέχρι τότε εδώ».

 

Αναφέρθηκε και στον αρχηγό του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθη, τον οποίο έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενο στο TBT. «Απολαμβάνω να βλέπω το Νικ Καλάθη να παίζει. Έχει φτιάξει μια καλή ομάδα στο τουρνουά με παίκτες από την Ευρωλίγκα. Είναι ωραίο να βλέπω παίκτες που θα βρω απέναντί μου, αλλά και παίκτες που θα είμαι στην ίδια ομάδα», επεσήμανε ο Αμερικανός για το νέο συμπαίκτη του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ