19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκησαν στην πρεμιέρα Χάινς, Καλάθης και η παρέα τους (vids)

Η ομάδα του Κάιλ Χάινς, στην οποία συμμετέχουν και οι Νικ Καλάθης και Ματ Λοτζέσκι, ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο «TBT Tournament».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μεγάλα ονόματα παίρνουν μέρος στο τουρνουά με έπαθλο δύο εκατ. δολαρίων, που διεξάγεται στις ΗΠΑ. Στους αγώνες που φιλοξενούνται στο Γκρίνσμπορο έχουμε και ελληνική παρουσία, με νυν και πρώην παίκτες της Basket League. Στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας η Team Hines κέρδισε με 89-78 την ομάδα του Μπου Ουίλιαμς και πέρασε στο δεύτερο γύρο.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Λοτζέσκι με 25π. με 5/8 τρίποντα, άλλους 17π. είχε ο Μάικ Τζέιμς, μαζί με εφτά ριμπάουντ και έξι ασίστ, 13π. με δώδεκα ριμπάουντ ο Χάινς και 3π. με εφτά ασίστ και δύο κλεψίματα ο Καλάθης. Ο Τζόι Ντόρσεϊ πρόσθεσε 6π. και ο Μπράιαν Ντάνστον 4π., ενώ με 21π. τελείωσε ο Ρίκι Λίντο.

Επόμενος αντίπαλός της ομάδας του Κάιλ Χάινς είναι η Φλόριντα ΤΝΤ, η οποία νίκησε με 71-68 τους Prime Time Players. Στην έκτη έκδοση του τουρνουά συμμετέχουν συνολικά 64 ομάδες, χωρισμένες σε οκτώ πόλεις. Ο τίτλος θα κριθεί στις 6 Αυγούστου στο Σικάγο.

https://www.youtube.com/watch?v=wAuVwmLU-Jo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ