23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

«Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο καυτά και πολυαναμενόμενα παιχνίδια στο παγκόσμιο μπάσκετ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα κυκλώσουν αυτόν τον αγώνα με το που θα έχουν το πρόγραμμα στα χέρια τους», αναφέρει σχετικά η Ευρωλίγκα. H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις 6 Δεκεμβρίου, με το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ να ακολουθεί στις 3 Μαρτίου.

Στην πρεμιέρα της καινούριας σεζόν θα συναντηθούν η κάτοχος του τίτλου ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η πρωταθλήτρια του Eurocup Βαλένθια, το πρώτο «el clasico» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα θα γίνει στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ενώ η Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο θα παίξουν στην Κωνσταντινούπολη για την 21η αγωνιστική. Επίσης, το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη θα παίξει με την περσινή φιναλίστ, στο Φάιναλ Φορ της Βιτόρια, Εφές Αναντόλου την 23η αγωνιστική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ