21.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ανακοίνωσε Μπουραζάνη και Τερζάκη η Ασπίδας Ξάνθης (pics)

Στις πρώτες της δυο μεταγραφικές κινήσεις έφτασε η Ασπίδα Ξάνθης, δείχνοντας έμπρακτα ότι θέλει να στηριχθεί σε έναν νεανικό κορμό.

Έτσι, στην ακριτική ομάδα επέστρεψε ο Κώστας Μπουραζάνης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ ΕΚΑΣΘ με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, ενώ συμφώνησε με τον Ανδρέα Τερζάκη ο οποίος προέρχεται από την ΜΕΝΤ.

Αναλυτικά :

«-Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αθλητή Ανδρέα Τερζάκη (γκάρντ, 2000, 1.85), ο οποίος είναι φοιτητής στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Ο Ανδρέας ανδρώθηκε μπασκετικά στη ΜΕΝΤ, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής της, ενώ την προηγούμενη χρονιά έκανε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ. 
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

-Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Ξανθιώτη αθλητή, Κώστα Μπουραζάνη (φόργουορντ, 1996, 1.96). Ο Κώστας ανδρώθηκε μπασκετικά στην Ασπίδα Ξάνθης, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής της. Στα φοιτητικά του χρόνια αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην ομάδα της ΜΕΝΤ, πανηγυρίζοντας ανόδους από την Β΄ ΕΚΑΣΘ έως και την Γ΄ Εθνική. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου, με την οποία πανηγύρισε άνοδο στην Α’ ΕΚΑΣΘ.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ