20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Κλείνει Τολιόπουλο η ΑΕΚ

Τη δημιουργία ελληνικού κορμού προέταξε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ως βασικό στόχο του φέτος στην ΑΕΚ και από εκεί ξεκινά την οικοδόμηση του φετινού ρόστερ. Από τους Έλληνες. Και φαίνεται πως η πρώτη κίνηση θα γίνει με την απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου (23, 1,88). Του διεθνούς με τις "μικρές" εθνικές ομάδες γκαρντ, ο οποίος από το 2015 ανήκε στον Ολυμπιακό και τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στον Άρη.

Ο Τολιόπουλος δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό για να δείξει τι μπορεί να κάνει και στον Άρη έπαιξε σε 14 αγώνες με μέσους όρους 8,3 πόντων, 1,6 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ.

Οι επαφές μαζί του άρχισαν από τη στιγμή που ο ίδιος δεν ήθελε να συνεχίσει στον Άρη και όπως όλα δείχνουν βρίσκονται πολύ κοντά σε αίσιο τέλος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συμφωνία της ΑΕΚ μαζί του βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιτευχθεί κι αυτό αναμένεται να συμβεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες, παρά το ενδιαφέρον που έχει δείξει γι' αυτόν και ο Προμηθέας. Στην Ένωση, ωστόσο, δεν ανησυχούν και εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου το κλείσιμο της μεταγραφής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ