26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Προς παραμονή ο Σλούκας

Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν να κάνουν την υπέρβαση, με τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα, αλλά ο τελευταίος δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Πειραιά τουλάχιστον φέτος το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του 29χρονου γκαρντ με τη Φενέρμπαχτσε λήγει με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ουκ ολίγες ομάδες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, μεταξύ των οποίων και οι «ερυθρόλευκοι». Στον Ολυμπιακό γνώριζαν εξ αρχής πόσο δύσκολο είναι να αποσπάσουν την υπογραφή του παίκτη, για την επιστροφή του στην ομάδα, ωστόσο έκαναν την προσπάθειά τους. Το «φλερτ», όμως, ολοκληρώθηκε πριν καλά καλά αρχίσει.

Το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης φαντάζει πλέον ως το μεγάλο φαβορί για να τον διατηρήσει στις τάξεις του, τουλάχιστον για ακόμα ένα χρόνο, αν και στη… γωνία εξακολουθούν να καραδοκούν άλλες ομάδες, που επίσης αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και «γλυκοκοιτάζουν» την περίπτωσή του, όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ του πρώην προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και η Μπαρτσελόνα.

Προς το παρόν, ο Κώστας Σλούκας αγωνίζεται στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, με τη Φενέρμπαχτσε και την Εφές Αναντόλου να βρίσκονται στο 3-3. Στην έδρα της δεύτερης θα δοθεί ο έβδομος και τελευταίος αγώνας, με τη νικήτρια ομάδα να κατακτάει τον τίτλο, κι εκεί έχει αυτή τη στιγμή το μυαλό του ο 29χρονος γκαρντ. Αφού πέσει η αυλαία στη Σούπερ Λίγκι, θα επικεντρωθεί στο τι μέλλει γενέσθαι και θα πάρει την οριστική απόφασή του, για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ