18 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Καμπάτσο: Από τα μίνι της Αργεντινής στο τιμόνι της Ρεάλ (vid)

Η αλήθεια είναι πως λίγοι πίστευαν βλέποντάς τον στην πρώτη του σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης πως θα μπορούσε πέντε χρόνια αργότερα να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας ουσιαστικά και πως θα είναι ο πονοκέφαλος κάθε αντίπαλου προπονητή. Ο Φακούντο Καμπάτσο ήθελε να κάνει τα δικά του, είχε ένα κάπως άναρχο τρόπο παιχνιδιού (για να το πούμε ευγενικά), ήταν πολλές φορές εριστικός χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τα χρόνια που πέρασε όμως ως δανεικός στην Μούρθια και κάποια από αυτά υπό τις εντολές του Φώτη Κατσικάρη, του επέτρεψαν να ωριμάσει, να γίνει ηγέτης με τον σωστό τρόπο και να δείξει το καλό του πρόσωπο. Ήταν ο δρόμος και ο τρόπος να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκεί η ατυχία του Σέρχιο Γιουλ και η τύχη του Λούκα Ντόντσιτς που διαπρέπει στο ΝΒΑ πια του επέτρεψαν να κάνει το βήμα μπροστά. Σήκωσε το φορτίο το οποίο του ανατέθηκε με υποδειγματικό τρόπο και πλέον είναι από τα σημεία αναφοράς όχι μόνο για την "βασίλισσα", αλλά και για το ισπανικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Αργεντίνος βρίσκεται για τα καλά στην πρώτη γραμμή. Και η ACB με ένα σύντομο βίντεο μας διηγείται την ιστορία του με τον πιο απλό τρόπο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ